علی اصغر کلانتری درباره دوره ناموفقی که در تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان با شش باخت در هفت مسابقه لیگ یک برجای گذاشت، گفت: خودم مقصر هستم که به مدیران باشگاه اعتماد کردم و صحبتهای آنها به حقیقت نپیوست. گفتند پنجره نقلوانتقالات را باز میکنیم و مشکلی از لحاظ امکانات نداریم، اما این مسائل حل نشد. اگر شرایط مهیا بود، نفت مدعی صعود میشد.
وی در مورد توافق خود برای جدایی از نفت MIS بیان کرد: برای دریافت 40 درصد از قراردادم توافق کردم که تاکنون 20 درصد پرداخت شده است. وقتی بازیکنان جدید پس از چند هفته بسته بودن پنجره نقلوانتقالاتی کنار هم جمع میشوند، پس از گذشت زمان به هماهنگی میرسند. مدیران باشگاه صبر نداشتند و میخواستند یک نفر را قربانی کنند که کسی بهتر از سرمربی نبود. یک فصلِ ما را سوزاندند.
سرمربی مس سونگون درباره جانشینی محمد نصرتی در این تیم خاطرنشان کرد: سال پیش نتایج خیلی خوبی در مس کسب کردیم و با باشگاه برای این فصل برنامهریزی کرده بودیم. با این حال وضعیت شرکت مس در لیگ یک مشخص نبود. تیم در سه هفته متوالی شکست خورده بود و دو روز قبل از دیدار با شهرداری نوشهر وارد تیم شدم. بازیکنان از لحاظ روانی در شرایط سختی قرار داشتند.
کلانتری در مورد شکست 3 بر صفر مس سونگون مقابل پرسپولیس در جام حذفی عنوان کرد: تن بازیکنان ما در این بازی به تن بازیکنان پرسپولیس خورد. پرسپولیس تیمی بینالمللی است و بازیکنان ما شرایط چنین دیداری را تجربه نکرده بودند. موقعیتهای گلزنی خوبی در این مسابقه به دست آوردیم که اگر تبدیل به گل میشد، بازی با شرایط دیگری رقم میخورد.
وی درباره شرایط پرسپولیس در لیگ نخبگان آسیا تصریح کرد: کار تیمهای ایرانی مقابل تیمی چون الهلال دشوار است؛ چون قدرت تیمها برابر نیست. متأسفانه نمیتوان چندان با باشگاههای آسیایی رقابت کرد. قانون سقف بودجه برای باشگاهها چه معنایی دارد؟ پس با این قانون اگر مسی یا رونالدو بخواهند، نمیتوانند به ایران بیایند؟ اگر باشگاهی میتواند 2 هزار میلیارد تومان خرج کند، چرا این کار را نکند؟
سرمربی مس سونگون در مورد هدفگذاری تیمش در ادامه رقابتهای لیگ دسته اول فوتبال اظهار داشت: امیدوارم در لیگ یک با شرایط خوبی به کارمان ادامه بدهیم و در نیمفصل اگر لازم به جذب بازیکن شد، نفرات را جایگزین کنیم تا به رتبه پنجم یا ششم برسیم. بودجه متوسطی برای باشگاه در نظر گرفته شده که کمتر از سقف بودجه باشگاههای دسته اولی است، اما کمبودی نداریم.
منابع: